Tegen EU muren: Fortress Europe kills, just like Trump

Komende woensdag, 1 februari actie tegen Trump en zijn moslim-ban.

Hierbij een pdf om uit te printen, te kopieren (het origineel is A4, in copyshop kun je ook vergroten naar A5), op karton te plakken en mee te nemen, want: FORTRESS EUROPE KILLS - JUST LIKE TRUMP!

http://vrijheidvanbeweging.nl/FORTRESS-EUROPE-KILLS-JUST-LIKE-TRUMP.pdf

Uit de oproeptekst: “Trump houdt mensen met een paspoort uit zeven Islamitische landen tegen om te reizen naar Amerika. Duizenden mensen zijn slachtoffer van deze xenofobe en gevaarlijke maatregel. Dit is ongekend.Dit is het moment om op te staan, tegen gevaarlijke discriminatie.”

Bron: https://www.facebook.com/events/164778217344370/

Wat Trump doet moet fel en internationaal bestreden worden. Maar ook de Nederlandse politiek moet fel bestreden worden want ook Nederland werkt actief mee aan het uitsluiten, opsluiten en deporteren van vluchtelingen. Een tegengeluid tegen Trump is hypocriet wanneer vluchtelingen op de Middellandse Zee verdrinken. Wanneer vluchtelingen in Griekse kampen omkomen van de honger en de kou. Wanneer vluchtelingen massaal uit Europa gedeporteerd worden. Dit alles mede mogelijk gemaakt, al jaren door Nederlandse en Europese politici.

Dus laat een kritische tegengeluid horen op 01 februari niet alleen tegen Trump en zijn bende maar ook tegen bende zoals die van Rutte, Wilders en Asscher. Ook zij handelen in de geest waar Trump zijn moslim-ban lanceert.

1 februari - 16.00-17.30 uur
Malieveld, Den Haag

Categorie: