inBeweging #10 uit!

De nieuwe inBeweging is afgelopen weekend met wat vertraging verschenen, alweer de 10de editie.

In deze uitgave o.a. een terugblik op de antiracistische marathon van afgelopen november in Nijmegen, een kijk op 'marktconform beleid' en hoe het aanpassen aan de marktlogica leid tot een inkrimping van creativiteit, antifascisme in de 21ste eeuw, een review van een documentaireserie van Arte over het anarchisme, een boekrecensie over 'Oog en Oog met Gaia' waarin de relatie tussen mens en natuur kritisch onder de loep genomen wordt, een interview met leden van de IRPGF in Rojava, een blik op radicale geschiedenis in Groot Brittanië, een puzzle en nog veel meer.

Je kunt inBeweging 10 hier downloaden als PDF. Mocht je deze zelf willen printen dan moet je je 'Print as Booklet' selecteren en voor papierg A3-dubbelzijdig (Duplex) in stellen.

Je kunt de krant o.a. vinden in de Grote Broek in Nijmegen en binnenkort een groot aantal sociale en autonome centra in het land. Mocht je graag een aantal exemplaren hebben om in je eigen omgeving te verspreiden? Neem dan contact met ons op via onze website en geef graag even je adres waar we het naartoe moeten sturen en het aantal dat je wilt ontvangen.