GroenFront! Gathering 2013

Dit jaar is er weer een grote Groenfront! Gathering. Deze gathering is het trefpunt van radicale eco-activisten en DIY-ers uit België en Nederland.

De gathering is interessant voor ervaren eco-activisten, nieuwe activisten, mensen die graag met alternatieven bezig zijn en eigenlijk voor iedereen die zijn of haar steentje wil bijdragen aan het behoud van natuur en ecosystemen. We geloven dat we door zelf de touwtjes in handen te nemen via directe actie een verschil kunnen maken, eerder dan door onszelf afhankelijk op te stellen van de beleidsmakers of industrie.

Het is een gathering waar je geen volledig verzorgd pension moet verwachten, maar een leuke en gezellige bijeenkomst waar iedereen af en toe de handen uit de mouwen steekt. Vele handen maken licht werk…

Dus kom ook twee dagen lang om van elkaar te leren, te discussiëren, mensen te ontmoeten, complotten te bekokstoven, te informeren en strategieën door te nemen, kampvuur te stoken en je te laten inspireren.

Locatie:
Dit jaar zal de gathering gehouden worden op een privédomein van een gemeenschapshuis. 3 Linden, Lostingstraat, Rotselaar.

Datum:

De gathering zal doorgaan tijdens het weekend van 20 t.e.m. 23 september. Het inhoudelijke programma begint op vrijdagavond. Vrijdag zal er overdag nog druk opgebouwd worden en hierbij is hulp altijd erg welkom. Heb je tijd? Kom dan vrijdagochtend meehelpen!

Kosten:
10 euro (eten niet inbegrepen)

Meenemen:
Tent, slaapzak, matje.

Niet meenemen:
Honden, journalisten, nazi’s.

Aanmelden:
Als je van plan bent om te komen, willen we vragen of je dit per e-mail even wil laten weten. Dan kunnen we rekening houden met het aantal te verwachten mensen. Aanmelden kan via groenfrontleuven@riseup.net

Mee organiseren?
Wil je ook graag een workshop geven, een plekje op het podium, je skills delen op de DIY markt en/of vooraf mee de groenten inzaaien?
Stuur dan even een e-mail naar het bovenstaande e-mailadres.

Kijk op onze website voor de laatste updates en het programma: www.groenfront.be

Categorie: